Új boxok készültek, bármikor fogadunk lovakat.

 

Használja ki fedeles lovardánk adta lehetőséget.

 

Érdeklődni Pék Gyulánál: 06/30/9564321-es telefonszámon

 

 

 

 

III. Amatőr Lovastalálkozó 

 

Amatőr Lovastalálkozót tartottak szombaton a Nomádia Parkban, amelyre a megye több településéről érkeztek Ajkára gyerekek és felnőttek.

Ez már a harmadik év, amikor az Ajkai Lovas és Hagyományőrző Egyesület lovastalálkozót szervez amatőröknek. A rendezvényre a helyi lovasokon kívül Magyarpolányból, Tósokberéndről, Bándról, Úrkútról és Szentgálról is érkeztek látogatók, illetve versenyzők.

 

     

 

Mintegy húsz nevező indult gyermek és felnőtt kategóriában, akik egy 12 akadályból álló pályán mérték össze ügyességüket. Át kellett haladniuk egy billenő hídon, farönkökön, függöny alatt, a feladatok között szerepelt szlalom és egy kisebb ugrás is. Pék Gyula, a szervező Egyesület elnöke szerint lótól és lovastól függ, hogy kinek melyik akadály a nehéz. A szervező instrukciókkal segítette a versenyzőket, főleg a gyerekeket, hogy miként oldják meg a feladatokat. A gyermek és ifjúsági kategória győztese Bolbos Laura, második Barta Laura, harmadik Poscher Nikolett. A felnőttek közül Fehér Georgina bizonyult a legjobbnak, lehagyva Takács Józsefet és Piros Lászlót. A verseny után következett a szórakozás további ügyességi és lovas csapatjátékkal.

 

 

 

Ok kártya

Sobri park

© 2012 Nomádia szabadidőpark Ajka.